ČAS PRÍPRAVY: 20 min.
STUPNE: –
Ingrediencie
- pesto z medvedieho cesnaku
- cestoviny podľa preferencií (napr. bezlepkove)
- sterilizovaný cícer
- sušené paradajky
- kešu orechy
Postup
- Cestoviny uvaríme podľa návodu na prípravu. Do uvarených a vodou premytých cestovín zamiešame naše domáce pesto z medvedieho cesnaku.
- Cícer precedíme cez sitko a poriadne prepláchneme pod vodou. Sušené paradajky si nakrájame na pásiky.
- Cícer spolu so sušenými paradajkami zamiešame do cestovín a na vrch posypeme trochou posekaných kešu orechov.
I like this weblog it’s a master piece! Glad I observed this ohttps://69v.topn google.Money from blog
Tento recept osloví priaznivcov zdravých a rýchlych jedál! Použitie cesnakového pesta bearnaise dodá cestovinám príjemnú, jemnú pikantnú chuť a je dokonalým spôsobom, ako využiť túto sezónnu surovinu. Sterilizovaný cícer a sušené paradajky dodajú cestovinám zaujímavú štruktúru a vyváženú chuť. Kešu oriešky dodajú jemnú chrumkavosť a zdravé tuky.