Cícerové cestoviny s kokosovou omáčkou a kakaom 

Cícerové cestoviny s kokosovou omáčkou a kakaom  post thumbnail image

ČAS PRÍPRAVY: 15 min.

STUPNE:

Ingrediencie

  • 250 g cícerových cestovín
  • 2 PL kakaa
  • 140 g nízkotučného bieleho gréckeho jogurtu
  • 250 g nízkotučného roztierateľného tvarohu
  • 30 g strúhaného kokosu
  • 30 g xylitolu (alebo iného sladidla)

Postup

  1. Vo vriacej vode si uvaríme cícerové cestoviny do mäkka (6 – 8 minút).
  2. Uvarené cestoviny precedíme a potom ich zmiešame s kakaom a 15 g xylitolu.
  3. V miske si spolu zmiešame tvaroh s jogurtom, strúhaným kokosom a zvyšnými 15 g xylitolu.
  4. Hotovú omáčku naservírujeme na cestoviny a podávame ich ideálne ešte teplé. Odporúčam pridať aj jahody.
  5. (obrázok je ilustračný)