
ČAS PRÍPRAVY: cca 20 minút

STUPNE: 2+2 minuty na panvici
Ingrediencie
1 šálka vody
1/2 lyžičky soli
1 lyžica olivového oleja
1/2 šálky lyžice bielej ryžovej múky (možno plus dve lyžice)
(môžeme pridať prášok do pečiva alebo kvások)

Postup
Do hrnca si nalejeme vodu a pridáme soľ a olivový olej. Privedieme do varu a sprudka varíme. Zložíme hrniec z platne a miešame v ňom ryžovú múku, kým nevznikne cesto. Necháme 10 až 15 minút vychladnúť. Cesto rozdelíme na 6 dielov a z každého vytvarujeme guľku. Medzi dvoma papiermi na pečenie rozvaľkáme na hrúbku cca 0,5 cm. V panvici na troche olivového oleja smažíme z každej strany cca 2 minúty.
#vhodné pri enterálnej výžive, #enterálna výživa
